Gouden accessoires: Refresh your home!

Het komt vaak voor dat je je na een tijd een beetje verveeld of ontevreden voelt met je meubels of je huis. Of je nu het gevoel hebt dat het een beetje gedateerd is, vaal is, of het kan zijn dat je simpelweg niet tevreden bent met de manier waarop een kamer eruit ziet. Het is haast niet te vermijden, op een gegeven moment krijg je het gevoel dat je huis een opfrisser nodig heeft, of dat nu een grote of kleine verandering is. Zelfs als ons budget niet zo groot is zijn er impactvolle verbeteringen die je kan maken in je leefruimte, bijvoorbeeld door een wat gouden accessoires toe te voegen!

In de blogpost van vandaag delen wij een aantal van onze favoriete manieren om je huis een opfrisbeurt te geven met gouden accessoires, binnen jouw budget. Hopelijk raak je na deze to-do’s weer verliefd op je huis! Lees onze twee tips en voeg de gouden accessoires toe aan je wishlist:

1. Nieuwe hardware

Het is onvoorstelbaar wat nieuwe knoppen/grepen op je meubels kunnen doen! Gedateerde hardware vervangen voor opvallende knoppen kan een enorme impact hebben en waarde toevoegen aan je huis. Er zijn veel mogelijkheden en het is eenvoudig aan te passen. Zelfs als je een gemeubileerde woning huurt, kan je makkelijk de hardware vervangen door unieke knoppen wat een totaal nieuwe look geeft aan je meubilair.

gouden accessoires
gouden accessoires

2. Voeg gouden accessoires toe

Het is niet voor niets dat iedereens oog altijd naar glanzende voorwerpen toe wordt getrokken. Wanneer je kleinere of grotere gouden accessoires toevoegt aan je ruimte, zoals op je salon/bijzettafels zal je merken dat het meteen luxer aanvoelt.

3. Beschilderde oesters

Wanneer je de ruimte siert met beschilderde oesters brengt dit een unieke sfeer met zich mee. Je kan een beschilderde oester op een tafelboek plaatsen als papier presse. Je kan kiezen voor een beschilderde oester met een goud omhulsel. Of een oester die aan de binnenkant met goud is beschilderd. Dit kan gelijk dienen als je gouden accessoires. Wat ook heel leuk is, is om de oester in te lijsten. Deze kan je apart aan je muur hangen of tussen foto’s op een fotomuur. De boekenkast is ook een geschikte plek om deze te plaatsen.  

handgemaakte cadeaus

Heb je je ruimte een nieuwe feel gegeven met onze tips? Wij zien graag hoe je de gouden accessoires hebt toegepast. Noem ons in je Instagram story of stuur ons een DM!

Meer inspirational blogs lezen?

Eén reactie

  1. Pingback:Mind, body and soul: Handgemaakte geurkaarsen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.