Handgemaakte cadeaus voor je geliefden

De grootste luxes in het leven zoals gezondheid, vriendschap, humor en liefde zijn gratis. Af en toe kan een handgemaakt cadeau, groot of klein, aan degenen die het belangrijkste voor ons zijn als een fijne reminder van onze waardering gelden. Vooral als deze een mooi plekje krijgen in hun huis. Zodat ze altijd aan je zullen denken. Wij zullen je in deze blog inspireren met ideeën voor luxe, handgemaakte cadeaus tijdens de feestdagen.


Lees verder voor de lijst met onze favoriete handgemaakte cadeaus!

Handgemaakte oester-, hidden message- en geurkaarsen

Als er iets is dat sfeer brengt zijn het wel brandende geurkaarsen. Dat ze handgemaakt zijn brengt net dat extra beetje liefde in huis: Handmade with love. De aroma van de kaarsen brengt een geluk hormoon bij ons naar boven. Je kan ook kiezen voor een hidden message candle. Hier kan je een liefdevolle boodschap aan toe voegen. Liever een kaars in een speciaal jasje? Kijk dan eens naar onze oesterkaarsen! Het zal niet alleen de externe sfeer door de uitstraling verbeteren maar ook het interne gevoel van de ontvangers. Waardoor ze met deze handgemaakte cadeaus met extra energie het nieuwe jaar in zullen gaan.

handgemaakte cadeaus
handgemaakte cadeaus

Beschilderde oesters

Hoe leuk zijn woonaccessoires die een ander niet heeft! Als je een uniek, handgemaakt cadeau wil geven is dit een go to. Elke oester is verschillend, niet alleen qua vorm maar vooral omdat deze met de hand beschilderd worden. De oesters zijn in thema’s beschikbaar, ga voor de feestdagen voor een stijl met een gouden buitenkant en aan de binnenkant een kerst thema. Ook beschikbaar als kerstballen. Uber feestelijk!

Reliëf schilderijen

Ben je een tikkeltje minimalistisch maar wil je toch graag een opvallend kunstwerk aan de muur, of een speciaal handgemaakt cadeau voor je geliefdes? Dan zijn onze handgemaakte, minimalistische, abstracte schilderijen een bijzondere optie. De schilderijen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Hoe opvallend qua grootte je het zelf wil maken. Ook als je graag invloed uit wil oefenen op het ontwerp om het extra bijzonder te maken is dit een optie. Kies je liever een design uit de lijst? Hiervan is ook elk schilderij uniek.

handgemaakte cadeaus

Hopelijk wordt de cadeau ontvanger net zo verliefd op de handgemaakte items als wij zelf. Laat ons vooral weten wat de reactie was tijdens het openen van de handgemaakte cadeaus! Tag ons in je Instagram stories zodat wij het resultaat ook kunnen zien!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.