Persoonlijk interieur advies

In deze blog gaan we je meer vertellen over hoe persoonlijk ons concept is. We werken met de klant en voor de klant. Het is niet makkelijk om een kamer een geheel te maken. Het moet stylish zijn, functioneel zijn en nog steeds huiselijk aanvoelen. Daarom volgen we voorgaande aan het design voor de klant eerst een aantal stappen. Het begin van het proces en het persoonlijk interieur advies.

persoonlijk interieur advies

Maak het eigen

Het is jouw thuis. We willen bewaken dat het jou reflecteert. Omdat het de plek is waar je de meeste tijd door brengt. Om te zorgen dat het eigen aanvoelt vragen we je daarom allereerst om een moodboard te maken. Je kan hiervoor inspiratie halen uit magazines, Pinterest, Instagram en meer. Zo krijgen wij het beste beeld van wat jij mooi vindt om het beste persoonlijk advies te vormen.

Contactmoment

Vervolgens gaan we met je in gesprek of komen we langs. Om vast te stellen waar we mee gaan werken. Bij wat voor soort vloer en kleur muur moet het design passen? Bij welke meubelstukken moet het aansluiten? Ook gaan we samen kijken naar de beste plek om het meubel te plaatsen en opmeten. De kleur van verf kan namelijk verschillen. Dit ligt aan de hoeveelheid licht die er op valt.

Ook houden we rekening met de grootte van de ruimte. Zelfs als het om een kleinere ruimte gaat is ons persoonlijk interieur advies om altijd een groter statement toe te voegen.

Blanco canvas

Als het om een ruimte die nog niet is ingericht gaat. Is ons persoonlijk advies altijd om het blanco canvas langzaam in te richten. Koop alleen items waar je echt verliefd op bent. Zo krijgt de ruimte langzaam vorm. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat het een geheel wordt en toch persoonlijk en uniek is.

Filteren

We maken een moodboard om de stijl van het design vast te stellen. We leggen je bij het ontwerpen verschillende opties voor. Nu kan het echte filterwerk beginnen. We nemen je met name mee in de verschillende tinten van de kleur en deurknopjes. Er zijn namelijk allerlei keuzes qua knopjes die wij hebben. Ga je voor een klassiek knopje of liever iets speels wat een statement maakt? Hierbij geven we ook persoonlijk advies wat volgens ons het beste bij jou thuis past. Wanneer we jouw wensen en smaak precies hebben vast gesteld gaan wij verder aan de slag. Vervolgens koppelen we terug of het precies is wat je in gedachten had. Eventueel maken we nog aanpassingen.

Nu gaat het praktische creatieve proces in gang!

De belangrijkste uitkomst voor ons is dat het huis aanvoelt als jouw eigen thuis. En dat je je thuis gelukkig voelt met het unieke design. Speciaal voor jou gemaakt.

Heb je meer vragen of wil je graag persoonlijk contact?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.