Een tripje langs de Franse Rivièra

Vandaag nemen we je mee langs de Franse Riviera. Een van onze grootste inspiratie bronnen. Hier hechten ze ook veel waarde aan het creëren en designen van duurzame meubels. Die tijd en generaties overbruggen. Niet alleen qua kwaliteit maar ook qua smaak. Meubels hebben niet alleen een functioneel doeleinde. Meubels brengen herinneringen met zich mee. Het gaat om het ontwerpen van meubels waarvan de generaties na ons deze maar al te graag zouden erven.

Franse riviera

Vrijheid en elegantie

Zo willen we er graag voor zorgen dat jouw interieur zich onderscheid van anderen. Dit begint met het creëren van een bepaalde sfeer. Je wil graag dat het warm en welkom overkomt. Dit kunnen we bereiken door het plaatsen van bepaalde meubels. Maar ook door andere interieur gedesignde stukken. De Franse Riviera brengt vakantie sferen met zich mee. Waarom zouden we deze fijne gevoelens niet meebrengen naar jouw thuis? Het gevoel van vrijheid en elegantie die toch casual aanvoelt.

Terug naar de kern

Wij willen met onze designs bereiken dat de technologie even naast ons neer wordt gelegd. Terug naar goed gespreksstof en conversaties met elkaar. Dit doen we onder andere door het plaatsen van stoelen en banken naar binnen gekeerd. In plaats van richting beeldschermen. Terug naar de kern en alles gebaseerd op comfort. Bij de inrichting is het ook belangrijk dat je niet overweldigd wordt. Dit houdt in dat je een statement stuk toe kan voegen en de rest van de ruimte neutraler houdt.

Joie de vivre

Om een ruimte er stijlvol uit te laten zien zijn een van de grootste factoren de lichtbronnen. Wij werken bij onze designs altijd met zoveel mogelijk lichtbronnen. Zodat elke plek in de kamer kan worden uitgelicht. Wanneer je keuzes hebt qua lichtbronnen kan je altijd een andere soort sfeer aan de ruimte geven. Een romantische sfeer, een diner of een speeldate voor de kinderen. Alles met in je achterhoofd de joie de vivre van de Franse Riviera.

Villa La Villotte te Sainte-Maxime

Al deze onderwerpen hebben we doorgevoerd in de prachtige villa La Villotte in Sainte-Maxime. Neem eens een kijkje op de website: Home – La Villotte (saintemaximevilla.com) . Deze villa aan de Côte d’Azur heeft niet alleen een prachtig uitzicht over de golf van Saint-Tropez. Het is van binnen ook een waar plaatje.

 

De sfeer die dit interieur met zich meebrengt hoeft niet aan de Côte d’Azur te blijven. Wij voeren de joie de vivre graag door bij jou thuis. Waan je aan de Franse Riviera. Heb je meer vragen over wat wij voor jou zouden kunnen betekenen op het gebied van interieur? Neem dan vandaag nog contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.