Over ons

Hi!

Ik ben Chirley, ik ben 25 jaar en ik ben sinds jongs af aan al een sterke observator geweest. Daardoor heb ik een goed oog voor de huidige en aankomende trends. Het is mijn passie om leefruimtes van mensen esthetisch in te richten. Feng Shui speelt hier een grote rol bij. Het zorgt ervoor dat de energie vloeiender door de leefruimte stroomt.

Wij zijn Chirley & Sam, oprichtsters van C.S. Interior Studios. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoet hebben kwamen we erachter dat we dezelfde passie deelden: interieur styling! Het doel van C.S. Interior Studios is om een verhaal te creƫren, bij jou thuis. Dit doen we door het upcyclen en restylen van meubels van hoge kwaliteit. Wij adviseren jou in formaat, kleur, styling en nog veel meer! De klant heeft de mogelijkheid om zelf mee te denken in het proces, waardoor elk item uniek en persoonlijk is, dus perfect in jouw interieur past!

Hi!

Ik ben Sam, ik ben 19 jaar en ik ben altijd al erg creatief geweest. Van jongs af aan zijn mijn hobby’s tekenen, schilderen, schrijven en nog veel meer creatieve dingen! In 2020-2021 heb ik een jaar op een alternatieve manier gestudeerd in Denemarken. Tijdens mijn studie daar ontdekte ik de Scandinavische interieur stijl en begon een passie voor interieur op te bloeien. Sindsdien besteed ik veel tijd aan het upcyclen van meubels en word ik altijd blij van de reacties die ik daarop ontvang.